Project: Guidehouse HHE - Infographic

Opdrachtgever

Guidehouse

Opdracht – HHE

+ het maken van een infographic voor het consortium Hybrid Heating Europe (HHE).

+ het ontwerpen van een huisstijl voor HHE.

+ vormgeven van een rapport voor HHE.

+ het maken van een website voor HHE (deze is inmiddels niet meer in gebruik).

Over dit project

Hybrid Heating Europe is een consortium van twaalf Europese bedrijven en fabrikanten van boilers en warmtepompen. Deze bedrijven hebben de armen ineen geslagen om aan te tonen dat hybride warmte oplossingen in gebouwen kunnen bijdragen aan het (versneld) behalen van de klimaatdoelen van de EU.

Samen met adviesbureau Guidehouse heeft het consortium een rapport opgesteld over manieren waarop hybride warmtesystemen bijdragen aan een snelle, veilige en betaalbare transitie naar een Europees energiesysteem vrij van CO2-uitstoot. De infographic is onderdeel van dit rapport. 

Naast de vormgeving van het rapport en het maken van de infographic vroeg Guidehouse mij ook om een huisstijl voor HHE te ontwerpen. Inclusief logo en een website. Hieronder vindt je een presentatie van het geheel. 

De infographic en het rapport vind je hier. 

Project: Guidehouse - HH GB Infographic

Opdracht – HH UK

+ het maken van een infographic voor Hybrid Heating UK (HH UK) in een soortgelijke stijl als HHE.

+ de opmaak van een rapport.

Over dit project

Hybrid Heating UK is een samenwerking tussen verschillende energienetwerken, – aanbieders en -fabrikanten in het Verenigd Koninkrijk die zich – net als HHE – hebben toegelegd op het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen in de bouwsector door middel van hybride warmtesystemen.

Ook dit consortium bracht samen met Guidehouse een rapport uit met een infographic die ingaat op hoe warmtepompen kunnen bijdragen aan het behalen van klimaatdoelen.

Hier vindt je het rapport, inclusief infographic.

Project: Guidehouse HH GB - Report

Misschien vind je dit ook interessant

Misschien vind je dit ook interessant

Laptop met drie pagina's van de 'Interactieve dialoog over ongelijkheid' van het CPB, ter presentatie
Mockup van hoofdstuk 3 van het rapport 'Beyond Energy - monetising biomethane's whole-system benefits' van European Biogas Association
Een pagina met een infographic en tekst over 'regenerative agriculture'. In een strakke stijl in geel, groen en blauwtinten